20 Вер 2019
2809

Сюжет ПЦ «Ексклюзив» 20.09.2019

СПОРТ ЯК ДОБРА ТРАДИЦІЯ

Осінній тур Спартакіади-2019 серед працівників «Хмельницькобленерго»

Спорт як добра традиція. У селі Жилинці Ярмолинецького району на базі навчально-лікувального комплексу «Яблуневий сад» відбувся другий етап цьогорічної Спартакіади серед працівників АТ «Хмельницькобленерго». Вже вдруге змагання проходять під егідою Незалежної профспілки енергетиків України.

Та навіть скупий осінній дощик не завадив енергетикам… На стадіоні та спортивних майданчиках, а також у басейні «Яблуневого саду» понад двісті працівників Товариства (команди дирекцій, департаменту високовольтних електромереж, більшості відокремлених підрозділів) продемонстрували свою вправність у футболі, більярді, стрільбі та плаванні.

Футбол, більярд, стрільба чи плавання – у кожному виді спорту енергетики створили справжні затяті протистояння. Усі команди воліли перемогти, а відтак викладалися на повну. На хороший результат налаштовані і енергетики Полонщини. До Спартакіади, розповідають, готувалися наполегливо, тому й розраховують на спортивний успіх.

Команда департаменту високовольтних мереж також прагне найкращого результату. Колег-суперників, кажуть енергетики, не бояться, адже у своїх силах впевнені на усі сто відсотків.

Наприкінці змагань за сумарною кількістю здобутих у двох турах очок визначили переможців Спартакіади: почесне перше місце посіла команда Хмельницького міського РЕМ, друге – команда дирекцій АТ «Хмельницькобленерго», а «бронзу» здобув Старокостянтинівський район електромереж.

Наверх