13 Вер 2019
3784

Сюжет «33 каналу» 13.09.2019

Сервіс «Єдине вікно» АТ «Хмельницькобленерго» відтепер працює за новою адресою

Маєте житловий будинок, магазин чи офіс? І напевне ж хочете, щоб там було світло? Для приєднання електроустановок різних потужностей слід звертатися до акціонерного товариства «Хмельницькобленерго».

В першу чергу, замовнику необхідно отримати технічні умови на приєднання до електричних мереж. Для цього фізичній особі або представнику юридичної особи слід завітати до «Єдиного вікна» Товариства. Віднедавна цей сервіс розташованийза новою адресою: м. Хмельницький, вул. Красовського, 2. Змінився також і номер телефону: для отримання консультації набирайте (0382) 69-52-18.

АТ «Хмельницькобленерго» безкоштовно готує договір про стандартне та нестандартне приєднання. Окрім того, надає послуги з виготовлення  проектної документації, проводить будівельно-монтажні, пусконалагоджувальні роботи та вводить в експлуатацію новозбудовані чи реконструйовані електроустановки до точки приєднання замовника. Отже, спершу потрібно звернутися до «Єдиного вікна» із заявою типової форми та необхідними документами.

Окрім того, якщо замовником виступає юридична особа або фізична особа-підприємець, слід додатково надати копію витягу з Реєстру платників єдиного податку або копію свідоцтва платника ПДВ. Якщо ж замовником є просто громадянин, потрібна копія ідентифікаційного коду (або ж підтвердження аргументованої відмови від нього).

Важливим аспектом є потужність електроустановки, яку бажають приєднати.

Нагадаємо: приєднання новозбудованих, реконструйованих чи технічно переоснащених електроустановок замовників до електричних мереж регулюється Кодексом системи розподілу.

33 канал

Наверх