27 Вер 2019
3213

Сюжет «33 каналу» 27.09.2019

Хмельницький оновлюється енергетично: міський РЕМ активно проводить капітальні ремонти

Допоки ще не задощило, акціонерне товариство «Хмельницькобленерго» активно проводить роботи по усій області. Звісно ж, не є винятком і обласний центр. Завдяки старанням Хмельницького міського району електромереж розподіл електроенергії стає дедалі якіснішим та надійнішим.

Вашій увазі – невелика екскурсія енергетичними новинками. Так, хмельницькі енергетики розпочали заміну вимикачів на підстанціях напругою 10 кВ.

А от, до прикладу, підстанції РП-31 та РП-35 є центральними розподільчими пунктами мікрорайону Гречани. У тамтешньої лінії закінчився термін експлуатації, а кількість муфт після ремонту перевищувала норму.

Також було замінено резервне живлення кабельної лінії на новий сучасний броньований кабель. Загалом, кажуть енергетики, замінили майже 3 км електроліній. Ще частина ліній — на завершальному етапі ремонтних робіт. Зокрема, мова йде про розподіл електроенергії до ще більш віддаленого куточка міста — Дальніх Гречан — та до насосних станцій, які забезпечують резервне водопостачання у Хмельницькому.

Фахівці Хмельницького міського району електромереж зосереджують увагу на якісному розподілі електроенергії до об’єктів інфраструктури, як-от школи, садочки, лікарні, установи. Інновації нині сягнули вулиці Свободи та Проспекту Миру.

Окрім того, хмельницькі енергетики завжди оперативно відгукуються на звернення споживачів та співпрацюють із міською владою — все задля того, аби місто ставало кращим. Ось і вулицю Лісну після влаштування якісного дорожнього покриття та розширення не залишили у сутінках.

Гарною співпрацею можуть похизуватися і з управлінням житлово-комунального господарства. Аби унеможливити пошкодження мереж, брали активну участь у розчищенні головної водної артерії міста над Бугом.

Також енергетики не забувають і про стан повітряних ліній електропередачі. Дерев’яні та хиткі — замінюють. Загалом, з початку року в хмельницькому встановили близько 30-ти бетонних опор.

Систематична робота та вчасне реагування на запити громадян є запорукою успішного функціонування АТ «Хмельницькобленерго». Не відкладати «на потім», діяти «на перспективу» для енергетиків Хмельниччини – не лише запорука вирішення звернень споживачів, а й гарантія розвитку усього краю.

33 канал

Наверх