23 Бер 2018
2833

Сюжет ПЦ «Ексклюзив» 23.03.2018

ВІДВЕРТО З ПЕРШИХ УСТ ПАТ «Хмельницькобленерго» —
на шляху реформування та розвитку

Відкрито, прозоро та доброзичливо — саме так можна охарактеризувати прес-конференцію в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олега Козачука, яка відбулася нещодавно у Сервісному центрі компанії. Примітно, що окрім журналістів всеукраїнських та місцевих мас-медіа, серед гостей були й численні представники громадських організацій.

Олег Козачук ознайомив учасників прес-конференції з результатами роботи Товариства за 2017 рік, озвучив техніко-економічні показники, яких досягла компанія.

Як зазначив очільник «Хмельницькобленерго», виконання в повному обсязі Інвестиційної програми та плану капітальних ремонтів електромереж забезпечило зниження технологічних витрат електроенергії на 1,66 відсотка порівняно з нормативним, а відповідно — підвищення надійності електропостачання.

Отже, результати діяльності ПАТ «Хмельницькобленерго» свідчать про правильно обраний напрямок розвитку Товариства, компетентний менеджмент та дієвість управлінських рішень. Але не тільки про досягнення була мова на прес-конференції. Щиру зацікавленість в аудиторії викликала розповідь керівника про анбандлінг енергопостачальної компанії в рамках реалізації вимог Закону України «Про ринок електричної енергії», про ризики та можливості впровадження стимулюючого тарифоутворення.

Окреслені перспективи ПАТ «Хмельницькобленерго» пов’язані із процесами реформування в енергетиці, зокрема, переходом до роботи в умовах нової моделі Енергоринку, подальшою оптимізацією бізнес-процесів компанії та розвитком її електромереж. Як запевняють енергетики, у кінцевому результаті виграє споживач.

Наверх