16 Бер 2018
3441

Сюжет «33 каналу» 16.03.2018

Оплата за світло тепер за допомогою смартфона:
оновлений додаток від ПАТ «Хмельницькобленерго»

Йти назустріч майбутньому. Оплата комунальних послуг все більше переходить від паперових квитанцій та книжок у Всесвітню павутину. Взяли на озброєння Інтернет-можливості і у ПАТ «Хмельницькобленерго». Минулоріч компанія постійно оновлювала електронний сервіс на офіційному сайті, так званий, «Особистий кабінет побутового споживача». Новинкою також стала передача показів через СМС. Радо хмельничани та жителі області зустріли і мобільний додаток.

Тепер же за допомогою мобільного додатка на смартфоні можна не лише дізнаватися інформацію, а й сплачувати за спожиту електроенергію. Для входу в обліковий запис за допомогою Вашого гаджету використовуються логін та пароль від уже звичного «Особистого кабінету побутовогоспоживача».

Мобільні додатки доступні для операційних систем Android та IOS. Приємно вражає й те, що самі додатки напрочуд прості та зрозумілі, а головне – надійні та безпечні. Проте, на цьому фахівці ПАТ «Хмельницькобленерго» зупинятися не збираються і уже готують нові удосконалення. Зокрема, розповідають про додаткові функції й модернізацію побутового та юридичного кабінетів.

Світ не стоїть на місці, і вловити його темп – запорука плідної співпраці та взаємозв’язку між компанією та споживачем. ПАТ «Хмельницькобленерго» працює задля вашої зручності!

Наверх