15 Бер 2018
3604

Відбулася прес-конференція в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олега Козачука

IMG_8700Прозоро та відкрито відбулась прес-конференція в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олега Козачука. Серед гостей були представники всеукраїнських, місцевих мас-медіа та громадських організацій. 

Олег Козачук ознайомив учасників конференції з результатами роботи Товариства за 2017 рік. Так, за підсумками роботи 2017 року ПАТ «Хмельницькобленерго» отримано чистий прибуток у розмірі 43,631 млн грн. Сума нарахованих та сплачених податків до бюджетів всіх рівнів зростає з року в рік, і за останній рік дана сума склала 289,34 млн грн податків та зборів, що на 37 % більше ніж у попередньому році. 

Окрім того, Товариством забезпечено 100 % розрахунків за куповану електричну енергію в ДП «Енергоринок», споживачами ж оплачено 98,9 % від отриманої електричної енергії. 

Виконання в повному обсязі Інвестиційної програми та плану капітальних ремонтів електромереж забезпечує зниження технологічних втрат електроенергії та підвищення надійності електропостачання.

Викликала значну цікавість розповідь керівника про анбандлінг енергопостачальної компанії в рамках реалізації вимог Закону України «Про ринок електричної енергії», про ризики та можливості впровадження RAB регулювання.

Значну роль у діяльності ПАТ «Хмельницькобленерго» відіграє взаємодія із споживачами електроенергії, і саме в цьому напрямку енергетики постійно удосконалюють існуючі сервіси та впроваджують нові сучасні технології.

Окреслені перспективи Товариства пов’язані із впровадженням процесів реформування в енергетиці, зокрема, переходу до роботи в умовах нової моделі Енергоринку, подальшої оптимізації бізнес-процесів Товариства та розвитку електромереж. 
Прес-конференція пройшла у доброзичливій атмосфері, присутні журналісти та представники громадськості отримали вичерпну інформацію та відповіді на усі свої запитання.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх