15 Бер 2018
2622

Підвищення кваліфікації персоналу – невід’ємна складова системи управління Товариства

DSC_0155Систематичне підвищення кваліфікації персоналу за різними напрямками діяльності є однією із пріоритетних задач, визначених в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олегом Козачуком. Суттєву роль відіграє і підготовка за напрямком цивільного захисту та пожежної безпеки.

Так, на виконання Кодексу цивільного захисту України, наказу ДСНС  України № 83 «Про затвердження організаційно-методичних вказівок з підготовки населення до дій  у надзвичайних ситуаціях», «Плану-графіку підготовки персоналу ПАТ «Хмельницькобленерго» на 2018 рік» та з метою підвищення готовності органів та сил цивільного захисту Товариства до дій в умовах надзвичайних ситуацій  техногенного характеру, практичних навичок забезпечення злагодженості дій із службами взаємодії області, з 13 по 14 березня 2018 року, на НМЦ та БЖД Хмельницької області, проведені заняття з керівниками, обов’язки яких пов’язані із організацією та забезпеченням пожежної безпеки в підрозділах Товариства.

При проведені занять основна увага приділялась належному налагодженню взаємодії та обміну інформації з ДСНС стосовно статистичних даних та обліку надзвичайних ситуацій, пов’язаних з виникненням пожеж, планування роботи, проведення технічних заходів та заходів з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій техногенного характеру на енергетичних об’єктах.

Заняття проведені на належному рівні, по закінченню яких за «круглим столом» майстри виробничого навчання циклу практичної підготовки відповіли на запитання слухачів та відзначили належний рівень знань підготовки працівників Товариства. За результатом проведення контрольного заняття усі слухачі отримали посвідчення встановленого зразку.

Департамент цивільного захисту,
пожежної безпеки та екології Товариства

Наверх