29 Вер 2021
1042

У жовтень — без боргів! І з вчасно поданими показниками

Шановні побутові споживачі електричної енергії!

Якщо за Вашим особовим рахунком в АТ «Хмельницькобленерго» залишився борг за спожиту електричну енергію до першого січня 2019 року, його обов’язково потрібно погасити!

Переглянути стан розрахунків із Вашою енергорозподільчою компанією можна в «Особистому кабінеті споживача електричної енергії».

file20210929090751556Але звертаємо Вашу увагу на те, що здійснити оплату цієї заборгованості за допомогою сервісів онлайн-оплати в «Особистому кабінеті» не можливо! Ви можете погасити її у банківських відділеннях, сервісах інтернет-банкінгу або онлайн-сервісах прийому платежів.

Також нагадуємо Вам про необхідність передати показники Ваших приладів обліку за вересень. Це потрібно зробити у проміжку з 29 вересня до 3 жовтня включно.

Традиційно оптимальним способом дистанційної передачі показників лічильника є «Особистий кабінет споживача електроенергії». За допомогою цього онлайн-сервісу Ви можете швидко та безпечно повідомити енергорозподільчій компанії інформацію про спожиту електроенергію, а у відповідь одразу ж дізнатися суму, яку Вам необхідно сплатити. Для ще більшої зручності рекомендуємо Вам мобільний застосунок  «Особистого кабінету», який можна завантажити на пристрої з операційними системами Android та iOS. Ви зможете передавати показники «у кілька кліків», причому — будь-коли і будь-де!

І не забудьте: додавши в  «Особистий кабінет споживача електроенергії» рахунки батьків чи літніх родичів, сусідів, Ви зможете позбавити їх зайвого соціального контактування та убезпечити від COVID-19!

Зручною та доступною всім є також передача показників шляхом надсилання sms-повідомлення на один із номерів: (067) 850 50 62, (050) 850 50 62. Суму до сплати у зворотному повідомленні Ви отримаєте через кілька хвилин.

Широкої популярності набувають і чат-боти iEnergo в месенджерах Telegram та Viber. Їхніми перевагами є відсутність потреби у реєстрації, швидкість зворотної комунікації, інтуїтивна зрозумілість та зручність.

І, звісно ж, до Ваших послуг — Кол-центр АТ «Хмельницькобленерго», який у режимі 24/7 приймає дзвінки споживачів за номерами телефонів:

  • 0 800 50 50 62 (безкоштовно),
  • 0 382 75 52 00 (за тарифами міських розмов).

Проте, вирішивши скориставшись послугами операторів Кол-центру, врахуйте такий нюанс: Ви не дізнаєтеся у них суму до сплати — лише зможете передати показник лічильника.

Доброго Вам здоров’я та гарної «золотої» осені!

Відділ зв’язків із громадськістю

Наверх