09 Лис 2018
2755

Сюжет «33 каналу» 09.11.2018

Триває модернізація електромереж у Хмельницькому за Інвестиційною програмою - 2018

 

 

Завжди йти вперед, щодня покращувати електромережі, вміти передбачити проблеми та вирішити їх ще до виникнення. Це — основні принципи діяльності Акціонерного Товариства «Хмельницькобленерго», запорукою дотримання яких є Інвестиційна програма. Щороку вона дає свої наочні результати. Ми вже неодноразово показували вам, як вона реалізується на теренах області.

Нині триває інтенсивна модернізація електромереж у Хмельницькому. Ще одним мікрорайоном, на якому нині активно ведуться роботи, стали Гречани.

Нову кабельну лінію прокладають, як уже зазначалося, відповідно до Інвестиційної програми на 2018 рік. У АТ «Хмельницькобленерго» кажуть: таке оновлення забезпечить якісною електроенергією не лише усіх мешканців мікрорайону, але й важливі соціальні об’єкти міської інфраструктури, а також новий приватний масив.

Окрім того, розповідають енергетики, під час прокладання лінії використовують найбільш якісні матеріали та сучасні технології. А якщо вже вздовж дороги і проривають траншею, то під проїжджою частиною кабель прокладають без пошкодження асфальтового покриття.

Вдосконалюватися кожного дня заради споживача! У АТ «Хмельницькобленерго» переконані: лише систематична копітка праця на благо громади здатна зробити послугу електропостачання максимально якісною – саме такою, якою її бачать у компанії.

Наверх