01 Лют 2019
3431

Сюжет «33 каналу» 01.02.2019

Подбайте про літні канікули завчасно: продаж путівок у «Джерельце» розпочався

 

Із думками про літо та незабутні канікули. Малеча про теплий сезон починає мріяти одразу, як він закінчується і саме в силах батьків подарувати дітям справжній незабутній відпочинок. Розваги та групові ігри, різноманітні гуртки, спортивні розваги на будь-який смак, а головне – безцінне спілкування із однолітками. Все це може подарувати оздоровчий заклад «Джерельце», створений на базі лікувально-оздоровчого комплексу «Яблуневий сад», власником якого є АТ «Хмельницькобленерго».

Серед іншого, минулого року уже були модернізовані житлові будиночки для дітей, створили соляну кімнату, ввели чимало нових гуртків та розваг, які подарують малечі незабутній відпочинок.

У АТ «Хмельницькобленерго» переконані: інвестиції у дозвілля найменших українців з часом повернуться сторицею, адже дитячі спогади є чи не найбільш цінними для кожної людини.

Під час двотижневого відпочинку дітям забезпечують комфортні побутові умови у дерев’яних будиночках, проводяться різноманітні розважальні концерти та екскурсії. Окрім того, у розпорядженні малечі буде плавальний басейн, художня майстерня, спортивні та музичні гуртки, а також комп’ютерний клас.

Відвідавши один раз, Ваша дитина захоче повернутися у «Джерельце» знову. Тож, не зволікайте забезпечити малечі активне та насичене дозвілля. Продаж путівок уже розпочато! Від 1 лютого Ви можете їх придбати у онлайн-магазині на сайті АТ «Хмельницькобленерго». Деталі дізнавайтеся за номером телефону, який бачите на екрані! Подумайте про літо-2019 уже сьогодні.

Довідки за телефоном 097-073-98-67, (0382) 78-79-31

Наверх