13 Гру 2019
3379

Сюжет «33 каналу» 13.12.2019

Ремонтний підрозділ АТ «Хмельницькобленерго»
чекає і Ваших замовлень!

Меджибізький централізований цех ремонту — специфічний структурний підрозділ акціонерного товариства «Хмельницькобленерго». Розташований він поблизу визначної історико-архітектурної пам’ятки нашого краю – Меджибізької фортеці, яка, до слова, нині активно реставрується. Очевидно, таке почесне сусідство і надихає усіх працівників цеху виконувати свою роботу ретельно та якісно.

Отже, розпочинаємо нашу екскурсію із приміщення для ремонту трансформаторів. Тут завдяки умілим рукам фахівців цеху чимало енергообладнання буквально «розпочинає нове життя».

Далі переходимо в майстерню номер 2. У ній проводяться ремонт і монтаж щитів трансформаторних підстанцій, а також встановлення нових низьковольтних  ящиків польського виробництва.

В наступному приміщенні працівники Меджибізького ЦЦР проводять заміну елементів роз’єднувачів.

А далі вирушаємо на вулицю, до дільниці зварювальних постів. Звідси, власне, і відкривається неповторний вид на старовинний замок.

Загалом, централізований цех ремонту виконує чимало необхідних робіт для акціонерного товариства «Хмельницькобленерго». І хоча колектив Меджибізького ЦЦР не надто великий – 20 осіб, — та його діяльність варта уваги. Працівники виконують свою роботу на совість. 

Меджибізький ЦЦР не лише обслуговує райони електромереж АТ «Хмельницькобленерго», але швидко і якісно виконує замовлення інших підприємств та організацій. До переліку послуг, які надає Меджибізький централізований цех ремонту, окрім ремонту електроустаткування  — трансформаторів, трансформаторних підстанцій, — належать ще й:

  • виготовлення виробів з металу (огорожі, решітки, брами тощо);
  • порізка металу;
  • виготовлення та ремонт виробів із дерева;
  • розпиловка лісу;
  • токарні та електрогазозварювальні роботи.

Більш детальну інформацію щодо послуг Меджибізького ЦЦР можна отримати на сайті АТ «Хмельницькобленерго» або за телефоном (038-57) 9-72-44.

 

33 канал

Наверх