31 Жов 2018
2642

Перевірили гідранти, відпрацювали дії персоналу...

Як повідомляє Департамент цивільного захисту, пожежної безпеки та екології АТ «Хмельницькобленерго», на об’єктах Товариства за участі працівників 1-го ДПРЗ ДСНС у Хмельницькій області і відділу пожежної безпеки та екології Департаменту проведено перевірки внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання потенційно небезпечних об’єктів, підпорядкованих Товариству, і системи виявлення та оповіщення про пожежу.

У ході перевірок на об’єктах було також перевірено знання інструкції з  евакуації людей у випадку виникнення пожежі та порядку включення систем протипожежного захисту. Окрім того, черговим пожежно-рятувальним підрозділом відпрацьовано процедуру оперативного реагування під час гасіння умовної пожежі.

Як зазначив начальник відділу пожежної безпеки та екології Департаменту цивільного захисту, пожежної безпеки та екології АТ «Хмельницькобленерго» Віктор Паламарчук, персонал відокремлених підрозділів Товариства, формувань цивільного захисту відповідних підрозділів продемонстрували злагодженість дій у запобіганні та реагуванні на надзвичайні ситуації техногенного характеру.

Прес-служба

Наверх