29 Жов 2018
3388

Нарада перехідного періоду

У конференц-залі Летичівського РЕМ відбулася нарада директорів АТ “Хмельницькобленерго” з керівництвом районів електромереж області, на якій підсумовано результати діяльності Товариства за 9 місяців 2018 року, обговорено найближчі перспективи.

Упродовж засідання, окрім звіту очільників дирекцій, відбувся жвавий обмін думками, колеги-енергетики поділилися передовим досвідом. Так, директор Хмельницького РЕМ Віталій Братков розповів про співпрацю РЕМ та місцевої громади у питанні розчищення від порослі дерев і чагарників трас повітряних ліній електропередачі. А директор Старокостянтинівського РЕМ Олексій Залевський презентував власне бачення розподілу РЕМів відповідно до нових обставин, зумовлених виділенням з АТ “Хмельницькобленерго”  функції постачання електричної енергії.

Власне, тематиці анбандлінгу Товариства, який вступив у стадію інтенсивного завершення, була присвячена вся друга половина зібрання. В.о. генерального директора АТ "Хмельницькобленерго" Олег Козачук зосередив увагу аудиторії на завданнях перехідного періоду, зокрема — на інформаційно-роз’яснювальній та договірній роботі зі споживачами електроенергії, а також на перебігу створення у районах об’єднаних центрів обслуговування клієнтів.

Як зазначив, закриваючи нараду, Олег Козачук, очевидно, наступного разу ця представницька аудиторія збереться у складі вже двох партнерських компаній.

Прес-служба

Наверх