16 Січ 2016
6585

ПАТ«Хмельницькобленерго» стрімко підвищує технічну досконалість процесів енергопостачання

0Відповідно до стратегії свого розвитку, ПАТ «Хмельницькобленерго» продовжує інтенсивну технічну модернізацію електромереж краю. Так, нещодавно було введено в експлуатацію першу чергу реконструйованої ПС-35/10 кВ «Лісові Гринівці», що у Хмельницькому районі. Силами підрядних організацій на цьому об’єкті встановлено: другий силовий трансформатор Т-2 (ТМ-6300/35); блок вакуумного вимикача 35 кВ приєднання Т-2; блок секційного вимикача 35 кВ; блок трансформаторів напруги 35 кВ. Також змонтовано: сучасну модульну будівлю з вхідним вимикачем 10 кВ, п’ятьма відхідними вимикачами 10 кВ, трансформаторами напруги 10 кВ та силовим трансформатором власних потреб 10 кВ; будівлю з релейним захистом.

Ця докорінна модернізація підстанції покликана підвищити надійність енергопостачання північної частини міста Хмельницького та таких приміських сіл Хмельницького району: Лісові Гринівці, Климашівка, Скаржинці, Стуфчинці, Пашківці, Тиранівка, Олешин, Іванківці. Нині на ПС-35/10 кВ «Лісові Гринівці» вже триває друга черга модернізації та встановлення обладнання.

На ще одному сучасному енергооб’єкті Компанії — ПС-110 кВ «Дунаївці» — проведено реконструкцію ЗРУ-10 кВ, замінено усі оливові вимикачі на вакуумні, електромеханічні реле — на мікропроцесорні,  трансформатори власних потреб — на нові в КТП,  а також встановлено  КТП 2х160 для господарських потреб. Наразі тут завершується реконструкція будівлі гаража — майстерні та будівлі для служб дільниці.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх