17 Бер 2016
3406

Незбагненно-приваблива Індія — у Сервісному центрі ПАТ «Хмельницькобленерго»

м3В експозиційній залі Сервісного центру ПАТ «Хмельницькобленерго» відкрилася персональна виставка робіт відомого хмельницького фотографа, психолога Сергія Аніськова «Обличчя Індії». Це — творчий результат його 18-денної мандрівки однією із найтаємничіших країн Сходу.

Перші відвідувачі виставки — а ними стали працівники та клієнти «Хмельницькобленерго», колеги С. Аніськова по мистецькому «цеху» та місцеві журналісти — із щирим захопленням споглядали майстерно «вихоплені» з тамтешнього життя фотопортрети індійських старців, жінок, дітей, слухали розповідь автора про ту далеку, дивовижну цивілізацію.

Виступаючи перед глядацькою аудиторією, фотограф мовив слова вдячності і на адресу ПАТ «Хмельницькобленерго» та керівництва Компанії — за надану можливість ще більше наблизити свою творчість до людей.

Фотовиставка «Обличчя Індії» триватиме в Сервісному центрі упродовж місяця. Тож ПАТ «Хмельницькобленерго» люб’язно запрошує завітати у чарівний світ фотомистецтва, у віртуальну мандрівку до загадкової Індії.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх