17 Кві 2019
2139

Енергетики Хмельниччини до весняно-літнього періоду готові

Як повідомляє Департамент цивільного захисту, пожежної безпеки та екології АТ «Хмельницькобленерго», нещодавно під головуванням очільника пожежно-технічної комісії  —  заступника директора технічного Мирослава Кліда відбулася нарада щодо забезпечення надійної роботи електричних мереж області в умовах високих температур та підготовки об’єктів Товариства до  весняно-літнього періоду 2019 року.

У Товаристві на цей період розроблено комплекс заходів із протидії пожежам у лісових масивах, лісопаркових зонах,  сільгоспугіддях; здійснюється оборювання ділянок підстанцій, які прилягають до лісових масивів; розчищаються та прибираються просіки, якими проходять лінії електропередачі. За участю працівників 1-го ДПРЗ ДСНС у Хмельницькій області і відділу пожежної безпеки та екології Департаменту проведено перевірки внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання потенційно небезпечних об’єктів, підпорядкованих Товариству, системи виявлення та оповіщення про пожежу. Перевірено знання інструкції з евакуації людей у випадку виникнення пожежі та порядку включення систем протипожежного захисту. Черговими пожежно-рятувальними підрозділами відпрацьовано процедуру оперативного реагування під час гасіння пожежі на енергооб’єктах.

Як зазначив директор департаменту цивільного захисту, пожежної безпеки та екології АТ «Хмельницькобленерго» Анатолій Манільчук, персонал відокремлених підрозділів Товариства, формувань цивільного захисту відповідних підрозділів продемонстрували злагодженість дій у запобіганні та реагуванні на надзвичайні ситуації техногенного характеру.

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх