11 Лип 2018
3325

Напрямки подальшої співпраці визначено

image news-02За підтримки Міненерговугілля України відбулась офіційна зустріч представників корейської компанії KEPID AMSTECH та топ-менеджменту АТ «Хмельницькобленерго».

Зважаючи на те, що KEPID AMSTECH – є передовою компанією з розробки та впровадження  AMІ систем, така співпраця для українських енергокомпаній є чудовою можливістю перейняти найкращих досвід, ознайомитись із передовими технологіями та відпрацювати критерії та аспекти розвитку електричних мереж України.

Обговорення технічних критеріїв побудови SMART GRID («розумна мережа»), враховуючи конструктивні відмінності електричних мереж та їх характеристик в Україні та Кореї, аспектів реалізації пілотного проекту в одному із районів електричних мереж Хмельниччини завершились підписанням меморандуму про взаєморозуміння та подальшу співпрацю.

Отже, компанії готові до співпраці, взаємної підтримки шляхом технічної допомоги, обміну інформацією та досвідом у галузі електроенергетики. Така взаємодія дозволить у майбутньому значно підвищити якість послуг з електропостачання, скоротити технологічні втрати електроенергії та вивести взаємодію із споживачами на якісно новий рівень.

Прес-служба.

Наверх