11 Лис 2016
2674

Управління якістю: вивчаємо передовий досвід

СтепанцовІнженер II категорії відділу управління якістю ПАТ «Хмельницькобленерго» Валентин Степанцов взяв участь у науково-практичній конференції «Україна торує шлях до ЄС: як досягти конкурентоспроможності підприємств і економіки», яка відбулася у Києві в рамках 25-го Міжнародного форуму «Дні якості в Києві — 2016», присвяченого Всесвітньому дню якості. Організаторами форуму були Українська асоціація якості, Українська асоціація досконалості та якості, Український союз промисловців і підприємців за підтримки Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України, Громадської ради при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України та Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана. А учасниками цього престижного заходу стали керівники і фахівці багатьох компаній України, представники органів влади, бізнесових структур, громадських організацій, науковці, викладачі та студенти навчальних закладів, народні депутати України.

Як повідомив В. Степанцов, під час форуму було всебічно розглянуто сучасні підходи до управління, притаманні передовим компаніям розвинених європейських країн, удосконалення систем менеджменту на базі міжнародних стандартів. Також обговорили проблеми, які заважають українським організаціям бути успішними та на рівних конкурувати з компаніями країн ЄС.

До речі, з нагоди Всесвітнього дня якості тематичні навчально-просвітницькі заходи відбулися в усіх структурних та відокремлених підрозділах ПАТ «Хмельницькобленерго».

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх