09 Лис 2016
3246

Директори знову були курсантами…

20161108_132234На базі навчально-курсового комбінату ПАТ «Хмельницькобленерго» відбулося планове триденне навчання директорів відокремлених структурних підрозділів Компанії з охорони праці. Керівники районів електромереж оновили свої знання у цій важливій сфері та після складання відповідних іспитів отримали відмітку про проходження чергових курсів.

Особливістю їхнього цьогорічного навчання була організована для них керівництвом Компанії поїздка до Києва — на  XIV Міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості — 2016». Там вони ознайомилися з прогресивним досвідом ефективного управління енергетичним господарством та застосування енергозберігаючих технологій, запровадження методів і засобів зниження технологічних витрат електроенергії в мережах, підвищення ресурсу та ефективності роботи енергетичного обладнання, з іншими інноваційними рішеннями.

Окрім власне навчання, відбулася зустріч керівників відокремлених структурних підрозділів із в.о. генерального директора Олегом Козачуком та очільниками дирекцій ПАТ  «Хмельницькобленерго», під час якої вони обговорили низку нагальних питань діяльності Компанії.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх