29 Січ 2022
1695

Задля ваших безпеки та комфорту…

календар 01Шановні побутові споживачі!

Традиційно нагадуємо вам про обов’язковість передачі показників приладів обліку. Цього разу це потрібно зробити у термін із 30 січня до 3 лютого включно.

Звертаємо вашу увагу на те, що, відповідно до Кодексу комерційного обліку електроенергії (пункти 8.6.3., 8.6.4.), показники,  передані протягом періоду, який починається за два календарних дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного місяця, вважаються даними на перше число календарного місяця. Якщо ж ви передасте показники в будь-який інший день календарного місяця, то вони стануть вихідними даними для визначення даних на перше число місяця розрахунковим чином.

Як вам відомо, Хмельниччина знову — в «помаранчевій» зоні загальнодержавного карантину. Задля ваших безпеки та комфорту радимо вам скористатися одним зі способів дистанційної передачі показників лічильників.

Найпоширенішим способом наразі є «Особистий кабінет споживача енергоресурсів», в якому одразу ж після передачі показників ви дізнаєтеся суму, яку вам необхідно сплатити. Для ще більшої зручності радимо вам мобільний застосунок «Особистого кабінету», який можна завантажити на пристрої з операційними системами Android та iOS.

Популярним залишається sms-повідомлення на один із номерів: (067) 850 50 62, (050) 850 50 62. Адже це справді зручно. Та й буквально за лічені  хвилини у зворотному повідомленні ви дізнаєтеся суму до сплати.

А ще до ваших послуг — зручні та інтуїтивно зрозумілі чат-боти iEnergo в месенджерах Telegram та Viber. І, звичайно ж, — Кол-центр АТ «Хмельницькобленерго», де у режимі 24/7 приймуть ваші дзвінки за номерами телефонів:

  • 0 800 50 50 62 (безкоштовно),
  • 0 382 75 52 00 (за тарифами міських розмов).

Але просимо врахувати: ви не дізнаєтеся в операторів Кол-центру суму до сплати — лише зможете повідомити їм показник лічильника.

Доброго здоров’я — вам і вашим родинам! Будьте з нами он-лайн!

Відділ зв’язків із громадськістю

Наверх