08 Чер 2018
3625

Сюжет «33 каналу» 08.06.2018

Всеукраїнський футбол для малечі: шість дитячих команд змагалися на базі НЛК «Яблуневий сад»

Футбол згуртовує команду, дозволяє відчути справжній дух суперництва, а також є надзвичайно рухливим видом спорту. Тому й чимало дітей обирають його як хобі та засіб самовираження. А для когось він у майбутньому може стати і справою усього життя. Поганяти м’яча професійно зібралися на першому турнірі з футболу, організованому столичною агенцією White Wolf Cup.

Турнір пройшов на базі навчально-лікувального комплексу «Яблуневий сад», що належить АТ «Хмельницькобленерго». До слова, на літній період ця місцина ще й перетворюється у відомий дитячий табір відпочинку «Джерельце». Для юних  спортсменів були надані усі необхідні умови. Причому, не лише для фізичного гарту, а й для відпочинку.

Як зазначив Віталій Чернишин, керівник хмельницького футбольного клубу «Профі-бол», такий рівень дозволяє проводити змагання максимально якісно та комфортно. Коли думаєш лише про спорт, не відволікаючись на побутове.

Загалом участь у турнірі взяло 6 команд з Київської, Дніпропетровської, Хмельницької областей та із Закарпаття. Середній вік учасників — 9-10 років. Проте, головна винагорода як для тренерів, так і для батьків — щасливі очі малечі, які палають прагненням до спорту й перемог.

Діти — це наше майбутнє. Турбуючись про їхнє щасливе дитинство, ми турбуємося про щасливе майбутнє усієї України. Дарувати їм посмішки, незабутні емоції, запал та натхнення — одне із наших головних «літніх завдань», яке можна успішно виконувати на базі табору «Джерельце» від АТ «Хмельницькобленерго».

Наверх