27 Бер 2024
1146

Відключення шостої черги

Ввечері 27.03.2024 року до адрес, що віднесені до 6 черги, можуть бути застосовані мережеві обмеження. Під час ранкового максимуму навантаження вдається уникнути відключень третій день поспіль. На жаль, у години вечірнього максимуму, з 17:00 до 22:00 – ситуація складніша.

Енергетики пильно відслідковують рівень навантаження на електромережі, і запроваджують мережеві обмеження виключно у разі потреби, аби уникнути технологічних пошкоджень обладнання.

Зверніть увагу, що в залежності від реального навантаження на електромережі, віддаленості енергооб’єктів, впливу несприятливих погодних умов – зазначений проміжок часу може дещо зміщуватися.

Крім того, в електромережах можуть відбуватися аварійні відключення та технологічні пошкодження, оскільки живлення області здійснюється за тимчасовими аварійними схемами живлення. В такому разі відновлення розподілу ел.ен. відбуватиметься після завершення ремонтних робіт. 

Перевірити причину відключення та очікуваний час відновлення розподілу ел.ен. можна у розділах «Відключення за адресою» та «Актуальні відключення». Дізнатися свою чергу можна за допомогою чат-ботів ViberTelegram або ж на сторінці «Черги відключень».  До речі, у чат-ботах також можна подати заявку про відсутність електричної енергії.

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх