11 Кві 2018
3294

Великодні подарунки — активним користувачам «Особистого кабінету»

мIMG_8923Усі, хто зібрався сьогодні у затишній експозиційній частині Сервісного центру ПАТ «Хмельницькобленерго», стали свідками святкового розіграшу акції «Передавай та Вигравай!». Для користувачів сучасного, зручного сервісу «Особистий кабінет побутового споживача» таку акцію проведено вдруге.

Спершу було визначено п’ятьох щасливих власників енергозберігаючих кошиків із гаджетами, які дозволять заощаджувати електроенергію, далі власників трьох подарункових сертифікатів на придбання побутової техніки та предметів побуту вартістю 1000 гривень кожен. Також прозвучали прізвища ста споживачів електроенергії, яким ПАТ «Хмельницькобленерго» здійснить поповнення особових рахунків на суму 100 гривень кожне.

Чесність розіграшу та достовірність його результатів забезпечувала поважна експертна комісія, очолювана директором з інформаційних технологій ПАТ «Хмельницькобленерго» Сергієм Петренком.

Організатори акції подякували всім, хто став її учасником та пообіцяли, що компанія радуватиме споживачів новими акціями — на знак вдячності за підтримку її корисних інновацій, серед яких і комфортний «Особистий кабінет».

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх