30 Лип 2021
1701

Тисяча і один спосіб передачі показників під час відпустки

Шановні побутові споживачі електричної енергії!

Показники_07-08Дозвольте нам висловити сподівання, що цієї чудової літньої пори ні Ваші присадибні чи дачні  клопоти, ані, можливо, курортна безтурботність не завадять Вам передати показники електролічильників Вашій енергорозподільчій компанії.  

Нагадуємо Вам, що відповідно до постанови НКРЕКП № 716 від 20.03.2020 року, «зчитані та передані дані з лічильників протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового періоду (календарного місяця), вважаються даними на перше число календарного місяця». Тож ми чекаємо на показники Ваших приладів обліку за липень у проміжку з 30 липня до 3 серпня включно.

Традиційно оптимальним способом дистанційної передачі показників лічильника є «Особистий кабінет споживача електроенергії». За допомогою цього онлайн-сервісу Ви можете швидко та безпечно повідомити енергорозподільчій компанії інформацію про спожиту електроенергію, а також одразу дізнатися у відповідь суму, яку Вам необхідно сплатити. Для ще більшої зручності рекомендуємо Вам мобільний застосунок  «Особистого кабінету», який можна завантажити на пристрої з операційними системами Android та iOS. Ви передаватимете показники «у кілька кліків» будь-коли і будь-де!

І не забудьте, будь ласка: додавши в  «Особистий кабінет споживача електроенергії» рахунки батьків чи літніх родичів, сусідів, Ви зможете позбавити їх зайвого соціального контактування та убезпечити від COVID-19!

Зручною та доступною всім є передача показників шляхом надсилання sms-повідомлення на один із номерів: (067) 850 50 62, (050) 850 50 62. Щоправда, суму до сплати у зворотному повідомленні Ви отримаєте через кілька хвилин.

Дедалі більшої популярності набувають і чат-боти iEnergo в месенджерах Telegram та Viber. Їхніми перевагами є відсутність потреби реєструватися, швидкість зворотної комунікації, інтуїтивна зрозумілість та зручність.

І, звісно ж, до Ваших послуг — Кол-центр АТ «Хмельницькобленерго», який у режимі 24/7 приймає дзвінки споживачів за номерами телефонів:

  • 0 800 50 50 62 (безкоштовно),
  • 0 382 75 52 00 (за тарифами міських розмов).

Але, вирішивши скориставшись послугами операторів Кол-центру, врахуйте: Ви не дізнаєтеся у них суму до сплати — лише зможете передати показник лічильника.

Погідного літа Вам та доброго здоров’я! Будьте з нами он-лайн!

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх