07 Жов 2021
1994

Спартакіада – в пошуку активних та ініціативних!

На минулих вихідних, на базі навчально-лікувального комплексу «Яблуневий сад», що у селі Жилинці Ярмолинецького району, відбулась третя спартакіада серед працівників Товариства під егідою Незалежної профспілки енергетиків України. Після півторарічної перерви, викликаної карантинними обмеження, персонал брав участь у змаганнях натхненно та завзято.

Майже три сотні працівників, що згруповані у 15 команд, змагалися у семи видах спорту: перетягуванні канату, армспорті, настільному тенісі, більярді, волейболі, шахах та стрільбі.

Змагання видались надзвичайно видовищними, адже більшість команд свідомо тренувалися та готувалися до них.

В загальному рейтингу перемогла команда Хмельницького міського РЕМ, набравши 180 балів. Почесне друге місце здобула команда апарату управління Товариства, поступившись Хмельницькому МРЕМ всього 8-а балами. Третє місце – дісталося команді Летичівського РЕМ. 

Задоволення від активно проведеного часу отримали всі учасники. Посприяла цьому і гарна погода, і настрій учасників. А ось стосовно організації проведення спартакіади, зважаючи на досить тривалу карантинну перерву, були певні нарікання. Про що, директор з управління персоналом та юридичних питань Андрій Пилипенко наголосив: «Такий формат проведення спартакіади відбувається востаннє. Ми будемо змінювати види спорту, місце, масштаб та формати проведення спартакіади. Важливі думки та зацікавленість працівників! І ми їх обов’язково врахуємо».

Отже, переконані, що наступна спартакіада буде сучаснішою та більш захоплюючою. А кількість працівників Товариства, що займаються спортом, зростатиме і зростатиме.

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх