29 Чер 2016
3445

Середньовічний Львів та легендарні замки Закарпаття…

мВисЗамокПрацівники ПАТ «Хмельницькобленерго» здійснили екскурсійну поїздку історичними місцями Львова та Закарпаття, приурочену до 20-ої річниці Дня Конституції України. Це вже в Компанії стало доброю традицією — до визначних дат відвідувати місця, де творилася українська державність.

«Ми побували в місті Короля Данила Галицького, — розповів учасник екскурсійного туру директор Хмельницького МРЕМ Сергій Олійник. — Львів — одне з найпрекрасніших міст України, де відчувається європейський шарм, любов до гармонії і краси. У Львові найбільша кількість пам’яток архітектури в Україні — майже п’ять тисяч, а історичний центр міста внесений до списку світової спадщини ЮНЕСКО. З оглядового майданчика Замкової гори (Високого замку) ми побачили могутність середньовічного та сучасного Львова — культурної столиці нашої держави».

Голова об’єднаної організації профспілок Компанії — учасник екскурсійного туру Олександр Макаров поділився своїми враженнями про Закарпаття: «Це край середньовічних замків, овіяних легендами, край унікальних і неповторних творінь майстрів дерев’яного зодчества — дерев’яних церков, це край, обдарований Богом цілющими мінеральними джерелами та неповторною за красою природою. Найвідомішим серед архітектури Закарпаття є Мукачівський замок, оповитий багатьма легендами і переказами. Також ми відвідали Селиську сироварню, де сири роблять за швейцарськими технологіями з екологічно чистого молока».

Наснажені яскравими враженнями від поїздки, мандрівники щиро вдячні за цей чудовий подарунок в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олегу Козачуку, а також об’єднаній організації профспілок Компанії.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх