10 Січ 2020
3417

Сюжет «33 каналу» 10.01.2020

Перша власна фотовиставка АТ «Хмельницькобленерго» відкрилася у Сервісному центрі

Перша власна фотовиставка АТ “Хмельницькобленерго”. Ця виставка фоторобіт є початком нового життя вже знайомого хмельничанам виставкового майданчика у Сервісному центрі. Її мета – продемонструвати споживачам та іншим зацікавленим сторонам хвилюючі моменти життя компанії. І зробити акцент на головній його складовій – на персоналі, який забезпечує розподіл електричної енергії майже для шестисот тисяч споживачів.

Світлини, що представлені на виставці, є фактичним фотовіддзеркаленням діяльності «Хмельницькобленерго». Примітно, що виставка ця відкрилася відразу після Дня енергетика. 

Силами відділу зв’язків з громадськістю Товариства упорядковано та виставлено в експозиційній частині Сервісного центру більше двадцяти власних світлин. Вони не претендують на високий художній рівень, зате точно, правдиво передають засобами репортерської фотографії непрості, різносторонньо насичені будні енергетиків краю.

Фотороботи припали до душі й споживачам АТ «Хмельницькобленерго». Зізнаються: це хороший спосіб не лише відволіктися від буденних клопотів, але й побачити на власні очі, як працюють у Товаристві.  

За словами енергетиків, невдовзі тут з’являться  і виставки художніх робіт, як це було раніше. 

Отож, планів у Акціонерного Товариства вдосталь. «Хмельницькобленерго» завжди намагається не лише якісно обслуговувати своїх споживачів, але й дарувати їм добрий настрій та приємні емоції.

33 канал

Наверх