11 Жов 2018
2959

Перша незалежна Спартакіада визначила лідерів

У селі Жилинці Ярмолинецького району на базі навчально-лікувального комплексу «Яблуневий сад» відбувся другий етап цьогорічної Спартакіади працівників АТ «Хмельницькобленерго» під егідою Незалежної профспілки енергетиків України. Відкриваючи його, в.о. генерального директора АТ «Хмельницькобленерго» Олег Козачук побажав усім спортивної удачі й хороших результатів.

На стадіоні та спортивних майданчиках, а також у басейні «Яблуневого саду» понад 250 працівників Товариства (команди дирекцій, департаменту високовольтних електромереж, усіх відокремлених підрозділів) продемонстрували свою вправність у футболі, більярді, стрільбі та плаванні. Наприкінці змагань за сумарною кількістю здобутих очок було визначено переможців Спартакіади: почесне перше місце посіла команда Хмельницького міського району електромереж, друге — команда Старокостянтинівського РЕМ, а «бронзу» здобув Департамент високовольтних електромереж.

Примітно, що цього разу, окрім кубків та дипломів, команди-переможці вибороли у змаганнях ще й солідні грошові винагороди на закупівлю спортивного інвентаря. Це — свідчення турботи керівництва та профкому АТ «Хмельницькобленерго» про розвиток фізкультурно-спортивного руху у Товаристві.

Прес-служба

Наверх