14 Кві 2016
3604

Обговорили нагальні питання, ознайомилися з роботою ПАТ "Хмельницькобленерго"

мIMG_0405

У Сервісному центрі ПАТ «Хмельницькобленерго» відбулося спільне розширене засідання Хмельницької спілки промисловців та підприємців (ХСПП) і Об’єднання організацій роботодавців Хмельницької області (ООРХО).

Крім членів правління, керівників підприємств і організацій, на нього завітали голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний, перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюк та Хмельницький міський голова Олександр Симчишин. У своїх вступних промовах представники влади наголосили на важливості конструктивної бесіди навколо актуальних, наболілих питань діяльності промислових підприємств.

Найближчих перспектив реформування та розвитку енергетичного ринку України, зокрема, деяких нових законодавчих актів, які нині регулюють енергетичний сектор економіки держави, торкнувся у своєму виступі в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олег Козачук. Для більшої ілюстративності він скористався засобами слайд-презентації.     

Відповідно до порядку денного, голова ХСПП Іван Дунець виступив з інформацією «Модернізація економіки — основа розвитку держави». Учасники засідання розглянули також питання щодо стану охорони праці та промислової безпеки на підприємствах, зміни у законодавстві про працю і зайнятість населення та у податковому законодавстві України. З кожного питання порядку денного учасники зібрання прийняли відповідні рекомендації.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх