27 Кві 2018
3342

Сюжет «33 каналу» 27.04.2018

Невпинний шлях удосконалення –
щоденна робота Хмельницького міського РЕМ

Невпинний шлях удосконалення – щоденна робота Хмельницького міського РЕМ. Вона відбувається як у кабінетах серед стосів паперів, так і на вулицях, біля трансформаторних підстанцій, ліній електропередачі, під час прокладання нових кабелів. І все задля того, аби як юридичні, так і побутові споживачі щодня могли ввімкнути світло та займатися своїми справами.

Координація діяльності здійснюється, так би мовити, із самого серця Хмельницького міського РЕМ – диспетчерського пункту.

Коли стається пошкодження, тут про це дізнаються одразу. І невідкладно направляють відповідну бригаду та кваліфікованих працівників для її усунення.

Як бачимо, справи йдуть на повну. Серед інших – Ігор Мацьков разом із бригадою виконує роботи з прокладання траншеї та заміни лінії електропередачі підстанції Заріччя РП 42.

У Хмельницькому міському РЕМ працюють по розробленій багаторічній стратегії розвитку електричних мереж. Усі плани складають із відповідним розрахунком, що дозволяє вирішувати проблеми не точково, а систематично, так би мовити, у комплексі. Також це дозволяє планувати розвиток мереж із паралельним розвитком нашого міста.

На нових електричних лініях використовують інноваційний матеріал – зшитий поліетилен, який покращує рівень надійності електропостачання. Окрім того, ввели два нових розподільчих пункти — по Прибузькій та Проскурівського підпілля. Минулого року також було оптимізовано організаційну структуру району електричних мереж. Повноцінно працюють дві оперативно-виїзні бригади. Це дає можливість забезпечити ще більш швидке реагування на надзвичайні ситуації.

На 2018 рік плани у хмельницьких енергетиків не менш амбітні – зокрема, будуть розвивати розподільчі мережі у мікрорайоні Гречани та у районі новобудов по вулиці Трудовій. Що ж, побажаємо працівникам Хмельницького міського РЕМ ПАТ «Хмельницькобленерго» наснаги у їхній щоденній роботі!

Наверх