30 Бер 2022
3269

Не забуваймо передати показники…

04Шановні побутові споживачі!

Зараз вкрай важливо виконувати свої зобов’язання, працювати, підтримувати економіку, допомагати Збройним силам України. Не варто забувати й про передачу показників лічильників електроенергії.

За березень показники потрібно передати з 30 березня по 3 квітня включно

Задля ваших безпеки та комфорту радимо вам користатися одним зі способів дистанційної передачі показників лічильників.

Найпоширенішим способом є «Особистий кабінет споживача енергоресурсів», в якому одразу ж після передачі показників ви дізнаєтеся суму, яку вам необхідно сплатити. Також Ви можете скористатись мобільним застосунком «Особистого кабінету», який можна завантажити на пристрої з операційними системами Android та iOS.

Популярним залишається сервіс «SMS-показ». Ви можете відправити sms-повідомлення на один із номерів: (067) 850 50 62, (050) 850 50 62 у чітко визначеному форматі. Та буквально за лічені  хвилини у зворотному повідомленні отримати суму до сплати.

А ще до ваших послуг — зручні та інтуїтивно зрозумілі чат-боти iEnergo в месенджерах Telegram та Viber. І, звичайно ж, — Кол-центр АТ «Хмельницькобленерго», де у режимі 24/7 приймуть ваші дзвінки за номерами телефонів:

  • 0 800 50 50 62 (безкоштовно),
  • 0 382 75 52 00 (за тарифами міських розмов).

Але нагадуємо: ви не дізнаєтеся в операторів Кол-центру суму до сплати — лише зможете повідомити їм показники лічильника.

Тримаймо стрій! Разом до перемоги!

Відділ зв’язків із громадськістю

Наверх