31 Тра 2021
1328

Належний стан джерел протипожежного водопостачання — підтверджено!

Рисунок1На  виконання Протоколу позачергового засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС від 14.05.2021 року, заходів Міненерго України з підготовки об’єктів до весняно-літнього періоду, Комплексного плану організаційно-технічних заходів з питань цивільного захисту, пожежної та техногенно-екологічної безпеки АТ «Хмельницькобленерго», за участю працівників Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області, відділу пожежної безпеки та екології Департаменту цивільного захисту, пожежної безпеки та екології Товариства проведено перевірки внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання потенційно небезпечних об’єктів, підпорядкованих Товариству. В ході рейдів основна увага приділялася технічному стану об’єктів протипожежного водопостачання, забезпечення вільного доступу до них та вільних під’їздів із твердим покриттям, наявність покажчиків. За результатами перевірок складені акти відповідності протипожежного водопостачання нормативним вимогам. 

Рисунок2Також відпрацьовано дії персоналу під час виникнення пожежі та перевірено знання відповідальними особами вимог інструкцій щодо евакуації людей у випадку виникнення пожежі, порядку включення систем протипожежного захисту та оповіщення про пожежу. З черговими пожежно-рятувальними підрозділами на місцях відпрацьовано спільні дії оперативного реагування під час гасіння  умовної пожежі на енергооб’єктах.

Як зазначив директор Департаменту цивільного захисту, пожежної безпеки та екології АТ «Хмельницькобленерго» Анатолій Манільчук, персонал відокремлених підрозділів Товариства, формувань цивільного захисту відповідних підрозділів продемонстрували злагодженість дій у запобіганні та реагуванні на надзвичайні ситуації техногенного характеру.

Відділ зв’язків із громадськістю

Наверх