20 Кві 2022
1106

Ми сильні в єднанні

Разом до Перемоги – не просто вислів. Це рішучі дії кожного воїна, волонтера, кожного громадянина, підприємства та установи. Не стоїть осторонь і АТ «Хмельницькобленерго».

За 56 днів активної фази російсько-української війни Товариство забезпечувало військових продуктами харчування, одягом та спорядження, в тому числі придбало 100 комплектів захисту (бронежилети та каски) та 6 тепловізорів з приборами нічного бачення. Крім цього, було передано на потреби ЗСУ 18 одиниць автомобільного транспорту, 14 одиниць комп’ютерної техніки, більше 2000 літрів палива тощо. Разом із обладнанням, яке передано операторам системи розподілу, що перебувають у зоні бойових дій, сума допомоги склала 8,3 млн грн.

допомога_ЗСУ

Звичайно, активна волонтерська діяльність Товариства не можлива без працівників-волонтерів. Саме вони, поєднуючи щоденні професійні обов’язки та потребу займатися волонтерством, аналізують потреби військових, відшуковують необхідні засоби, організовують їх придбання та доставку.

У День вдячності волонтерам зичимо всім наснаги та терпіння, мирного неба та злагоди!  Наразі кожен українець є волонтером. І зупинятися ще не час.

АТ «Хмельницькобленерго», за підтримки трьохтисячного колективу, також продовжуватиме свою волонтерську діяльність.

Все буде Україна!

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх