22 Лис 2019
2193

Сюжет «33 каналу» 22.11.2019

Лезневе енергомодернізується: АТ «Хмельницькобленерго» проводить реконструкцію електромереж

Передноворічний подарунок мешканцям мікрорайону Лезневе від «Хмельницькобленерго»! Тут, відповідно до Інвестиційної програми 2019 року, проводиться реконструкція повітряних ліній, а також будівництво додаткової розвантажувальної трансформаторної підстанції. Завдяки цьому школа та садочок, що розташовані у районі, матимуть якісне та надійне живлення.

Окрім цього, під час  реконструкції електромереж було винесено на опори лічильники. Як стверджують фахівці «Хмельницькобленерго», усе це — для якісного обліку спожитої електроенергії та задля зручності самих споживачів.

Будівельно-монтажні роботи проводить фірма із міста Луцьк. Її спеціалісти якісно виконують роботи, і звісно, гарантують  надійність на довгий час експлуатації електромереж.

Окрім того, у місті Хмельницькому в 2019-му році спостерігається збільшення кількості сонячних електростанцій. А це, як відомо, альтернативні джерела енергії.

Отож АТ «Хмельницькобленерго» докладає всіх зусиль, аби надати послуги з розподілу електроенергії – якісно та надійно. І це вдається на славу!

33 канал

Наверх