25 Бер 2024
466

Критично важливо використовувати електроенергію ощадливо

Вихідні на Хмельниччині минули без застосування мережевих обмежень. Енергетики щиро вдячні мешканцям області за розуміння. Адже саме завдяки свідомому ставленню громадян до використання електроенергії в години ранкового та вечірнього максимуму і вдалося уникнути відключень на вихідних.

Проте, у будні дні обсяги споживання електроенергії суттєво зростають. Електромережі працюють в аварійному режимі, тому критично важливо зменшити обсяг споживання електроенергії у години максимального навантаження: з 08:00 до 11:00 та з 17:00 до 22:00.

Шановні громадяни! Вчергове наголошуємо:

  • не використовуйте одночасно декілька приладів, вмикайте їх почергово;
  • за можливості, перенесіть використання енергоємних приладів на нічні години;
  • вимикайте світло, виходячи з кімнати;
  • вимкніть зайве освітлення та прилади, які ви не використовуєте.

Разом, свідомо використовуючи електричну енергії, ми здатні уникнути відключень та додаткових технологічних пошкоджень електромереж.

Якщо рівень навантаження на електромережі зростатиме – енергетики змушені будуть запроваджувати обмеження в години максимального навантаження.

Перевірити причину відключення, очікуваний час відновлення розподілу ел.ен. можна на офіційному сайті Товариства у розділах «Відключення за адресою», «Актуальні відключення» та у чат-ботах Viber, Telegram.

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх