04 Вер 2023
1543

Хмельницькі енергетики долучилися до проєкту «Гвардія Наступу»

2bd313ec-48b6-45a4-887c-658e0dead168

Проєкт «Гвардія Наступу», який ініціював Офіс Президента, об’єднав 23 підприємства енергетичного сектору, серед яких і АТ «Хмельницькобленерго». В межах проєкту, трудовими колективами підприємств було перераховано внески, які дозволили придбати 50 БТРів для бригади мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон».

Сергій ДЕЙНЕКО, голова Держприкордонслужби, подякував енергетикам за допомогу та наголосив, що техніка уже бере участь у знищенні ворога, а також використовується для медичної евакуації.

«Енергетики успішно тримають свій фронт. Але наша робота, як і вся країна, залежить від першої лінії фронту – Збройних Сил України, прикордонників, Нацгвардії, СБУ, ГУР та всіх, хто знищує ворога на передовій. Сьогодні день єднання енергетиків у допомозі першій лінії фронту. Ми мали честь і можливість підтримати бригаду прикордонників «Сталевий кордон», і я дуже пишаюся тим, що вся галузь об’єдналася для цього», – підкреслив Герман Галущенко.

Проєкт вкотре доводить, що саме об’єднання та спрямування спільних сил на захист Держави допомагає стримувати ворога та планомірно йти до Перемоги.

В.о. генерального директора Олег КОЗАЧУК, в свою чергу дякуючи колективу АТ «Хмельницькобленерго» за участь у проєкті, наголосив: «У цій війні не можна стояти осторонь. Від кожного з нас залежить перемога, від нашої щоденної роботи, від підтримки та допомоги війську, від нашої єдності».

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх