26 Бер 2024
1785

Години вечірнього максимуму зміщуються

Весняна погода впливає на динаміку споживання електричної енергії – години максимального вечірнього навантаження зміщуються. Найкритичнішими періодами для електромереж, які і так працюють за аварійними схемами, є проміжки з 07:00 до 11:00 та з 18:00 до 22:00.

Енергетики Хмельниччини закликають раціонально та ощадливо споживати електроенергію, особливо у ці години. Необхідно вимикати зайві прилади та освітлення, не вмикати одночасно пральну машину та чайник, кондиціонер та праску тощо. Енергоємні прилади можна використовувати виключно почергово.

Сьогодні зранку вдалось уникнути відключень, ввечері ж знову можливі мережеві обмеження, згідно з графіком для четвертої черги.

Черги 26.03.2024

Наголошуємо: енергетики відслідковують рівень навантаження на електромережі, і відключатимуть за графіком тільки у разі потреби, аби уникнути технологічних пошкоджень обладнання. Зазначений проміжок часу може дещо зміщуватися, в залежності від реального рівня навантаження та віддаленості обладнання.

Споживачі можуть дізнатися свою чергу за допомогою чат-ботів Viber, Telegram або ж на сторінці «Черги відключень». Перевірити очікуваний час відновлення розподілу ел.ен. можна у розділах «Відключення за адресою» та «Актуальні відключення».

Зверніть увагу! Живлення області здійснюється за тимчасовими аварійними схемами живлення. У разі настання аварійної ситуації, технологічного пошкодження тощо – розподіл електроенергії споживачам буде відновлено після завершення ремонтних робіт.

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх