23 Сер 2018
2792

Сюжет ПЦ «Ексклюзив» 23.08.2018

Енергетики Хмельниччини у незвичний, оригінальний спосіб відзначили найбільше державне свято – День Незалежності України. Більше сотні зодягнених у вишиванки представників відділів, служб, відокремлених підрозділів АТ “Хмельницькобленерго” на чолі з топ-менеджментом компанії зібралися на території Департаменту високовольтних електромереж.

Утворити живий вишиванковий логотип “Хмельницькобленерго” – таким був їхній передсвятковий задум. І втілили його, як кажуть, на всі сто відсотків.

Одна із активних учасниць акції – головний бухгалтер АТ “Хмельницькобленерго” Люба Дарун – щира патріотка та волонтер. Каже, тут вона – за покликом серця.

А, окрім міжнародного визнання, каже Люба Дарун, Незалежність – це, коли українці по-справжньому люблять Україну, більше того, – бережуть її. Інакше, переконана вона, й бути не може, бо ж багаті куди не глянь, починаючи від чорнозему і аж до української душі. Так, чого варті тільки національні традиції та мова!

Представники топ-менеджменту енергопостачальної компанії також взяли участь в акції до Дня Незалежності. Вони не лише заохотили персонал, але й особисто засвідчили чітку патріотичну позицію.

Наверх