02 Бер 2018
5632

Сюжет «33 каналу» 02.03.2018

Енергобезпека очима дітей:
в ПАТ «Хмельницькобленерго» проведено
конкурс малюнків

Енергобезпека очима наймолодших. У ПАТ «Хмельницькобленерго» підвели підсумки конкурсу дитячого малюнку. Діти працівників організації та їх найближчих родичів взяли участь у творчому змаганні на тему «Моя родина – енергетики». Було 2 категорії – роботи малечі до 10 років та дітей старших 10 років. Усього визначено 6 переможців.

Так, І місце посіли Перун Анастасія та Принада Марія, ІІ місце – Собко Дарія та Ткачук Максим, ІІІ місце – Гринюк Софія та Ткачук Богдан. Оцінювали ж талановиту малечу провідні фахівці організації, представники профспілки, а також управління Держпраці та фонду соціального страхування.

Усі роботи, які потрапили під розгляд комісії, були особливими та носили не по-дитячому серйозний зміст. Більшість малюнків відображали як правила безпеки у побуті, так і фахівців ПАТ «Хмельницькобленерго» при виконанні роботи. Впевнені, подібна творча робота сприяє закріпленню у дітей правил поводження із електроприладами, навіть на побутовому рівні, крім того формує певну зацікавленість енергетичною галуззю.

На переможців конкурсу очікують цінні подарунки від ПАТ «Хмельницькобленерго», решта учасників теж отримають приємні гостинці. А згодом малюнки дітей будуть використані при виготовленні брендової продукції Товариства, наприклад: календарів та блокнотів.

Всі дитячі роботи вже передані в Державну службу України з питань праці для подальшої участі у VII Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей 2018». І, хтозна, можливо саме діти Хмельниччини стануть переможцями на загальнодержавному рівні.

Закликаємо усіх хмельничан та жителів області ще раз нагадати своїм дітям правила безпеки при користування електроприладами. Бережіть свої родини!

Наверх