15 Чер 2016
2948

Дивосвіт класичного натюрморту

В експозиційній частині Сервісного центру ПАТ «Хмельницькобленерго» відкрилася виставка робіт місцевої художниці Людмили Гарієвської. З цією приємною подією у творчому житті її привітали працівники енергопостачальної компанії, колеги-художники, рідні та друзі.

Людмила Миколаївна з дитинства мріяла стати художником. Тож не випадково закінчила художньо-графічний факультет педагогічного інституту у Нижньому Тагілі (РФ), де спершу жила її сім’я, а після переїзду до Хмельницького два роки вела студію моделювання на станції юних техніків. Упродовж тридцяти трьох років викладала у міській художній школі, виховала більше трьохсот учнів. Нині художниця — на творчих хлібах. Її полотна вже потрапили до приватних колекцій у Франції, Німеччині, Польщі, США…

Творче уподобання Людмили Гарієвської — натюрморт, переважно квітковий. «Найбільше люблю піони та білі лілії», — зізнається. А пише жінка олійними фарбами в академічній манері. І, зауважимо, з майже фотографічною реалістичністю. Втім, переконатися у цьому зможете й ви, завітавши до експозиційної частини Сервісного центру ПАТ «Хмельницькобленерго».

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх