20 Бер 2019
2680

Черговий раз підтвердили належний рівень цивільного захисту

З 13 по 15 березня 2019 року відбулась комплексна перевірка щодо реалізації стану державної політики у сфері цивільного захисту у Ярмолинецькому районі. Комісія ГУ ДСНС України у Хмельницькій області під час перевірки розглянула аспекти виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки органами виконавчої влади і місцевого самоврядування. Окрім того, перевірили стан захисної споруди, системи оповіщення, організацію заходів з евакуації, наявність матеріального резерву, готовність спеціалізованої служби енергетики цивільного захисту до дій за призначенням.

Відпрацювання практичної ввідної, а саме змодельованої ситуації щодо складної ДПТ, витоку небезпечної рідини та пошкодження опори з обривом лінії дозволило максимально чітко оцінити практичну підготовку та злагодженість дій персоналу. 

Спеціалізована служба енергетики цивільного захисту Ярмолинецького району успішно пройшла перевірку щодо організації роботи цивільного захисту, пожежної безпеки та показала постійну готовність  до ліквідації надзвичайної ситуації (події).

Відділ зв'язків з громадськістю

Наверх