02 Кві 2018
3049

Черговий раз підтвердили готовність до надзвичайних ситуацій

мStarkon_002У відповідності до затвердженого «Графіку проведення комплексних спеціальних об’єктових тренувань з питань цивільного захисту у відокремлених підрозділах ПАТ «Хмельницькобленерго» у 2018 році, з метою проведення тренування керівного складу та працюючого персоналу з питань цивільного захисту, відпрацювання практичних навичок, забезпечення злагодженості дій, відпрацювання належної взаємодії із спеціалізованими службами цивільного захисту – 22 та 30 березня Старокостянтинівським РЕМ та Ярмолинецьким РЕМ були проведені спеціальні об’єктові тренування з питань цивільного захисту на тему: «Дії органів управління, сил та засобів цивільного захисту при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру», за участю працівників відділу цивільного захисту Товариства (Мельника В.В., Малецької Е.М.).

Під час проведення тренування відпрацьовано наступні питання: відновлення пошкоджень лінії електропередачи 10-0,4 кВ та КТП під час ліквідації надзвичайної ситуації природного характеру, гасіння пожежі на ТП внаслідок викиду масла з трансформатора і його загорання, гасіння пожежі модельного вогнища на відкритій місцевості електромонтерами бригади ОВБ, укриття персоналу в захисних спорудах при отриманні сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА».

Усі навчальні питання Старокостянтинівський та Ярмолинецький райони електричних мереж, як спеціалізовані служби енергетики цивільного захисту відпрацювали вірно з дотриманням вимог нормативних документів з оцінкою – «добре», про що проінформовано Міненерговугілля України у встановленому порядку.

Загальна координація дій здійснювалася через штаб з надзвичайних ситуацій Товариства під керівництвом в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» — начальника цивільного захисту Товариства Козачука О.І. та директора Департаменту цивільного захисту, пожежної безпеки та екології Манільчука А.В.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх