13 Кві 2018
3745

Сюжет «33 каналу» 13.04.2018

Бути сучасним – вигідно: у «Хмельницькобленерго»
обрали переможців акції «Передавай та Вигравай!»

ПАТ «Хмельницькобленерго» дарує подарунки споживачам. Компанія не лише виставляє рахунки за спожиту електроенергію, а й… поповнює їх своїм споживачам! Вже вдруге Товариство влаштувало акцію, у якій участь міг взяти кожен, хто хоча б один раз упродовж акційного періоду передав показники свого лічильника та розраховувався за електроенергію в онлайн-сервісі «Особистий кабінет побутового споживача».

Нагадаємо, сучасний сервіс «Особистий кабінет побутового споживача» працює понад 3 роки. Кожен охочий може передати показники онлайн та сплатити за спожиту електроенергію, не відходячи від комп’ютера або за допомогою смартфону, встановивши на гаджет мобільний додаток. Сервіс працює, аби покращити життя людей та зробити оплату за спожиту електроенергію простішою, швидшою та без черг.

Акція «Передавай та Вигравай» тривала з 1 лютого по 8 квітня. Компанія підготувала для переможців акції щедрі призи: енергозберігаючі кошики, сертифікати на придбання побутової техніки та поповнення особових рахунків споживачів електроенергії.

До участі у розіграші долучилися 11 тисяч споживачів електроенергії з усієї Хмельницької області. Визначали переможців у Сервісному центрі ПАТ «Хмельницькобленерго». Перед телекамерами, глядачами та за участю експертної комісії, яка забезпечувала чесність та достовірність результатів розіграшу, щасливі власники подарунків оголошені! Ними стали і жителі міста, і мешканці віддалених куточків Хмельниччини.

Новітні технології в дії. Інтерес до послуги «Особистий кабінет» невпинно зростає. Про це свідчить як чимала кількість учасників акції, так і чисельність зареєстрованих у онлайн-сервісі користувачів: на сьогодні їх у Хмельницькій області понад  65 тисяч.

У ПАТ «Хмельницькобленерго» неодноразово радували і продовжуватимуть тішити споживачів електроенергії подарунками та приємними, неочікуваними сюрпризами. Слідкуйте за новинами на сайті Компанії,беріть участь у цікавих акціях та користуйтеся зручними сервісами.Проводьте свій час із рідними, а не у чергах!

Наверх