27 Лип 2016
5276

Новий сервіс — для зручності юридичних споживачів

Уже понад 16 тисяч споживачів електроенергії нашого краю використовують сервіс «Особистий кабінет побутового споживача» на сайті ПАТ «Хмельницькобленерго». І кількість користувачів невпинно зростає.

А нещодавно для комфорту споживачів — юридичних осіб (підприємств, малого бізнесу, різноманітних установ) Компанією впроваджено новий сервіс — «Особистий кабінет юридичного споживача» http://ya.oblenergo.km.ua/.

Як зауважують розробники сервісу, фахівці Дирекції з розвитку управління та інформаційних технологій ПАТ «Хмельницькобленерго», «Особистий кабінет юридичного споживача» є безкоштовним, зручним та безпечним інструментом для самостійного управління розрахунками за електричну енергію.

Простий, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, постійний розвиток та цілодобова підтримка сервісу забезпечують комфорт та зручність споживачам — юридичним особам при здійсненні взаємодії із ПАТ «Хмельницькобленерго».

З питаннями та пропозиціями щодо функціонування сервісів на сайті ПАТ «Хмельницькобленерго» просимо безкоштовно телефонувати за багатоканальним номером Контакт-центру 0 800 50 50 62 чи писати на електронну адресу: call-center@oe.ic.km.ua

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх