04 Тра 2016
3750

Справжні дива комп’ютерної графіки — у Сервісному центрі

мIMG_2849В експозиційній частині Сервісного центру ПАТ «Хмельницькобленерго» — нова мистецька виставка. Цього разу свої роботи тут демонструє знаний хмельницький художник Сергій Кравець.

С. Кравець — уродженець Вінниччини, випускник Ярославського (РФ) художнього училища (1970) — до переїзду в Хмельницький тривалий час працював у Воркуті (РФ). У 1988-1991 роках творив на Хмельницькому художньо-виробничому комбінаті. Член Національної спілки художників України, учасник всеукраїнських та обласних мистецьких виставок.

Маючи чималий досвід у класичному живописі (композиції, пейзажі, натюрморти у реалістичному стилі з елементами авангарду), С. Кравець через серйозну недугу змушений був вдатися до нових способів самовираження — і зумів знайти себе в мистецтві комп’ютерної графіки. Як розповів на відкритті виставки у Сервісному центрі сам художник, упродовж останніх десяти років він розробив та вдосконалював свою, абсолютно неповторну техніку комп’ютерного живопису.
 
Примітно, що жодна з робіт, представлених на розсуд глядачів, не має назви. У такий спосіб художник дарував усім, хто споглядатиме його витвори, можливість думати, фантазувати, приміряти на себе… І першими, хто переконався у невичерпності людського таланту, стали працівники та відвідувачі установи, друзі та колеги С. Кравця.
 
Оригінальна виставка «квартируватиме» в Сервісному центрі ПАТ «Хмельницькобленерго» упродовж місяця.

 

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх