25 Бер 2024
3495

На Хмельниччині можливі мережеві обмеження

Внаслідок масованої ракетної атаки, що відбулась 22.03.2024 року, електромережі Хмельниччини працюють в аварійному режимі. Енергетики фіксують суттєвий зріст навантаження на електромережі. Якщо ситуація й далі йтиме таким чином і споживачі не зменшать обсяг споживання електричної енергії – будуть запроваджені мережеві обмеження.

Щоб споживачі могли зорієнтуватися і планувати свою діяльність, відключення відбуватимуться за чергами погодинних відключень та за таким графіком:

23-01

Тобто, відключатиметься одна черга зранку, з 07:00 до 11:00 та одна ввечері, з 17:30 до 21:30, виключно в періоди максимального навантаження.

Наголошуємо: енергетики постійно відслідковують рівень навантаження на електромережі, і відключатимуть тільки за потреби, аби уникнути технологічних пошкоджень обладнання.

Дізнатися свою чергу можна за допомогою чат-ботів Viber, Telegram або ж у розділі сайту «Погодинні відключення». Перевірити очікуваний час відновлення розподілу ел.ен. у розділах «Відключення за адресою» та «Актуальні відключення».

Шановні споживачі, будь ласка, вимкніть енергоємні прилади та зайве освітлення. Від ваших дій залежить працездатність енергосистеми.

Зверніть увагу! Живлення області відбувається за тимчасовими аварійними схемами живлення. У разі настання аварійної ситуації, технологічного пошкодження тощо – розподіл електроенергії споживачам буде відновлено після завершення ремонтних робіт.

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх