16 Сер 2016
3466

Фінальні змагання ПАТ «Хмельницькобленерго» «Краща бригада за професією» визначили найкращих

У с. Смотрич Кам'янець-Подільського р-ну, що знаходиться у мальовничій місцевості під мурами славнозвісної Кам'янець-Подільської фортеці, з'їхались переможці п'яти зональних змагань “Краща бригада за професією” для участі у фінальних змаганнях. Тим самим було відроджено минулі традиції проведення змагань професійної майстерності як одного з заходів вдосконалення  методів  роботи  з експлуатації  розподільних мереж 0,4-10 кВ. Попередньо відбулись зональні змагання, переможцями яких визначились виробничі бригади Старокостянтинівського, Хмельницького міського, Кам'янець-Подільського, Красилівського та Ярмолинецького РЕМ. 

В.о. Генерального директора Товариства Олег Іванович Козачук привітав учасників фінальних змагань та відмітив, що вони символічно проходять одночасно з проведенням ХХХІ Літньої Олімпіади та поруч з одним з перших енергетичних об'єктів області — гідроелектростанцією у м. Кам'янець-Подільському. Змагання мають позитивні риси, енергетики, працюючи в складних умовах, несуть в кожну оселю, до кожного мешканця радість, світло й тепло. Важливим є те, що протягом проведення змагань учасники спілкувались, обмінювались досвідом та напрацюваннями, щоб впроваджувати їх у своїх підрозділах.

В напруженій боротьбі команди демонстрували високий рівень професійної майстерності, вміння застосовувати здобуті знання та досвід у ході виконання поставлених завдань з охорони праці, технології робіт, пожежної безпеки при виконанні електромонтажних робіт. За підсумками авторитетного журі було визначено кращі бригади  та розподілено місця.

При врученні нагород кращим бригадам Олег Козачук наголосив, що усі учасники змагань вже є переможцями, вони пройшли жорсткий відбір на регіональному рівні і вийшли у фінал.  Хоча головне — не перемога, а  участь, і бригади показали високий рівень підготовки та чудові результати, різниця в показниках між  ними незначна,  за  правилами  змагань визначено найкращих:

1-е місце - бригада Хмельницького міського РЕМ під керівництвом старшого майстра виробничої  дільниці  Віктора Кулика;

2-е місце - бригада Кам'янець-Подільського РЕМ під керівництвом майстра виробничої дільниці Віктора Грохольського;

3-е місце - бригада Ярмолинецького РЕМ під керівництвом майстра виробничої дільниці Сергія Левчука.

4-е місце з однаковою кількістю балів поділили між собою бригада Старокостянтинівського РЕМ на чолі з майстром виробничої дільниці Михайлом Довгалюком та бригада Красилівського РЕМ на чолі з майстром виробничої дільниці Олексієм Стасюком.

Олег Козачук вручив переможцям Грамоти, заохочувальні призи у вигляді різних наборів інструментів, необхідних у роботі, крім того за перше місце бригада отримала мініелектростанцію, а кожний член бригади, яка зайняла призове місце, отримує грошову премію. Змагання показали, що потрібно продовжувати гарну традицію, спілкування енергетиків, обмін досвідом приносить вагомі результати, які підвищують професійний і технічний рівень працівників  та якість електропостачання,  чим в кінцевому підсумку користується споживач.

Прес-служба ПАТ “Хмельницькобленерго”

Наверх