Задля ефективного функціонування СУЯ…

ПАТ «Хмельницькобленерго» впевнено та послідовно розвиває систему управління якістю. Це засвідчив і недавній дводенний семінар для представників з якості всіх структурних та відокремлених підрозділів Компанії, проведений фахівцями відділу управління якістю (ВУЯ).
 

Упродовж семінарських занять, що їх відкрив заступник генерального директора — директор з розвитку управління та інформаційних технологій Ярослав Петрусик, інженери ВУЯ Оксана Мазур, Оксана Бура та Валентин Степанцов детально розповіли представникам з якості про застосування новітніх методик управління документацією, коригувальні та запобіжні управлінські дії, порядок проведення внутрішніх аудитів і онлайн-анкетувань із питань якості тощо.

Начальник відділу управління якістю Валерій Герасимчук переконаний у великій практичній корисності подібних навчань, адже вони покликані вдосконалювати функціонування в Компанії системи управління якістю відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001-2008 та суттєво підвищувати результативність роботи представників з якості.

 
Р. БАЛЕМА,
травень 2013р.
Наверх