09 Лют 2018
3287

Сюжет ПЦ «Ексклюзив» 09.02.2018

В ПАТ «Хмельницькобленерго» відбувся
сертифікаційний аудит

Більше ніж 10 років ПАТ «Хмельницькобленерго» працює, постійно удосконалюючись та орієнтуючись на максимальне задоволення потреб споживачів та інших зацікавлених сторін. Значну роль у цій діяльності відіграє дієва система менеджменту.

З метою оцінки та підтвердження відповідності системи управління Товариства вимогам міжнародних стандартів: ISO 9001:2015 «Системи управління якістю», ISO 14001:2015 «Системи екологічного управління», BS OHSAS 18001:2007 «Системи управління гігієною та безпекою праці» в ПАТ «Хмельницькобленерго» відбувся сертифікаційний аудит.

За чотири дні ретельної перевірки аудитори ОССМ «Прирост» ознайомились та перевірили цілий ряд процесів і підрозділів Товариства: процеси управління персоналом, взаємодію із зацікавленими сторонами, інформаційно-технічне забезпечення діяльності, процеси тарифоутворення та інші напрямки. Торкувся аудит і відокремлених підрозділів Товариства.

Саме детальна та неупереджена аудиторська перевірка дає змогу оцінити відповідність системи управління Товариством, ефективність взаємодії із всіма зацікавленими сторонами, в тому числі із споживачами та суспільством, виділити аспекти для удосконалення діяльності та подальшого розвитку.

Зважаючи на впровадження в ПАТ «Хмельницькобленерго» найкращих практик, клопітке та відповідальне ставлення персоналу Товариства при впровадженні ризик-орієнтованого мислення, виділення зовнішнього та внутрішнього контекстів Товариства, оцінку рівня задоволеності зацікавлених сторін за результатами аудиту рекомендовано видати сертифікати відповідності системи управління ПАТ «Хмельницькобленерго».

Наверх