03 Лип 2017
3812

Удостоєний звання «Заслужений енергетик України»

Відповідно до указу Президента України від 28 червня 2017 року, директору Дунаєвецького району електромереж ПАТ «Хмельницькобленерго» Борисові Петровичу Тулупову присвоєно почесне звання «Заслужений енергетик України».    

Борис Петрович, уродженець смт Чемерівці, випускник Подільського державного аграрно-технічного університету за спеціальністю «Енергетика сільськогосподарського виробництва», розпочав свій шлях у вітчизняній  енергетиці у 2000 році з посади техніка із режимів споживання електроенергії Дунаєвецького РЕМ, а з 2014 року і досі він – директор цього ж району електромереж.

В якості очільника Дунаєвецького РЕМ Борис Петрович сповна проявив свої високі професійні та організаторські здібності. Чимало уваги він приділяє впровадженню передових методів експлуатації ліній електропередачі та енергетичного устаткування, питанням забезпечення безперебійного та надійного енергопостачання до споживачів району, поліпшенню соціально-побутових умов праці. За період його діяльності виконано значні обсяги робіт з будівництва та реконструкції повітряних ліній електропередачі 10/0,4 кВ та трансформаторних підстанцій. Останнім часом під орудою Б.П. Тулупова в Дунаєвецькому РЕМ оптимізовано виробничі процеси, значно покращилися технічний стан енергетичного господарства РЕМ та енергозбутова робота.

Адміністрація та весь колектив ПАТ «Хмельницькобленерго» щиро вітають Бориса Петровича з високою державною відзнакою, зичать йому нових високих професійних досягнень.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх